In 2015 heb ik het boek Passie in Praktijk geschreven en uitgegeven. Het staat boordevol lessen van ondernemende tandartsen en tips van mij om met nog meer plezier in je praktijk te werken.

Kaft boek Passie in Praktijk
Achterplat Passie in Praktijk 2e druk

Ik ben nog steeds razend trots op mijn boek. Er is zelfs een 2e druk van. Toch roep ik niet meer luid van de daken dat dit boek bestaat. Waarom? Omdat ik voel dat ik inmiddels verder ben ontwikkeld. En dat ik het liefst weer een nieuw boek zou willen schrijven. Dat zit er voorlopig helaas niet in, omdat ik inmiddels moeder ben geworden van een tweeling. Keuzes maken, je kent het wel.

Toch ben ik ervan overtuigd dat het een heel waardevol boek is voor praktijkhouders en praktijkmanagers. Alle reviews die ik heb gekregen bevestigen dat.

Pakkend geschreven”

 

“De herkenning in de verhalen van collega’s en je heldere schrijfstijl maken het een boek dat ik met enige regelmaat zal herlezen.”

 

“Goede afwisseling van praktijk en wetenschap”

 

“Het boek is een heel mooi beginpunt om tandartsen te laten zien wie je bent en hoe je zaken in een praktijk wilt aanpakken. Ook geef je ze tools om er zelf al wat mee te doen”

 

“Je boek valt erg bij me in de smaak!”

Boek cadeau

Wil je het boek graag lezen? Dan krijg je het van mij cadeau. Gewoon omdat het kan. Tof hè?

Stuur mij een mailtje met jouw reden waarom je het boek graag wilt lezen. Als ik die goed genoeg vind, stuur ik het boek naar je op. Zo lang de voorraad strekt natuurlijk. Als jij de verzendkosten betaalt ben ik ook weer blij.

Je kunt het boek natuurlijk ook nog steeds bij me kopen voor 20,-. Dan ben ik natuurlijk helemaal vrolijk.

Recommended Posts
Contact

Stuur me gerust een mailtje. </br> Je kunt me ook bellen op </br> 06 - 17 38 00 43.